کانادا

مهاجرت به کانادا

9 سال تجربه موفق در اخذ پذیرش و ویزا کانادا

در این قسمت به بررسی اجمالی کشور کانادا می‌پردازیم.

اطلاعات کلی

مساحت

۹۹۸۴۶۷۰ کیلومتر مربع (دومین کشور بزرگ جهان از نظر مساحت)

جمعیت

حدود ۳۸ میلیون نفر

حکومت

مشروطه پادشاهی فدرال

زبان رسمی

انگلیسی و فرانسوی

دین

مسیحیت (کاتولیک و پروتستان)، اسلام، هندوئیسم، سیکهیسم، بودیسم و یهودیت

اطلاعات اقتصادی

واحد پول

دلار کانادا (CAD)

اقتصاد

یکی از بزرگترین اقتصادهای جهان با تمرکز بر منابع طبیعی (نفت، گاز، جنگل، معادن)، تولید، و خدمات

تجارت

شریک تجاری مهم بسیاری از کشورها، از جمله ایالات متحده، چین و مکزیک

بخش‌های اقتصادی

خدمات، صنعت، کشاورزی، منابع طبیعی

اطلاعات اجتماعی

ترکیب نژادی

متنوع، با اکثریت سفیدپوست، و جمعیت قابل توجهی از مهاجران آسیایی، آفریقایی و سایر قاره‌ها

سطح سواد

بسیار بالا، با سیستم آموزشی قوی و گسترده

شاخص توسعه انسانی

بسیار بالا، در رتبه‌های برتر جهانی

شاخص جینی

 نسبتا پایین، نشان دهنده توزیع نسبتا عادلانه درآمد

شهرهای مهم

پایتخت

اتاوا

بزرگترین شهر

تورنتو

شهرهای بزرگ

مونترال
ونکوور
کلگری
ادمنتون

دانشگاه‌های مهم

دانشگاه‌های برتر در زمینه‌های مختلف

دانشگاه تورنتو (University of Toronto)
دانشگاه مک گیل (McGill University)
دانشگاه بریتیش کلمبیا (University of British Columbia)
دانشگاه مونترال (Université de Montréal)
دانشگاه آلبرتا (University of Alberta)

چه عواملی موجب جذب ایرانیان به کانادا شده است؟

باید گفت دلیل اصلی آمار بالای مهاجرت ایرانیان به کانادا دستیابی به یک زندگی با کیفیت و رفاه بالاتر است که می تواند شامل بخش های مختلفی شود و برای هر فرد یک یا چند بخش دارای اهمیتی بیش تر خواهد بود. از جمله دلایل افزایش تمایل ایرانیان به مهاجرت به کانادا را می توان موارد زیر معرفی کرد:

  • کیفیت و استانداردهای بالای زندگی
  • کانادا یکی از امن ترین کشورهای جهان است که این امنیت برای بسیاری از افراد از جمله ایرانیان بسیار مهم است
  • دانشگاه ها و کالج های کانادا در سطح جهانی شناخته شده هستند و فرصت های تحصیلی متنوعی را برای دانشجویان ایرانی فراهم می کنند.
  • دسترسی به خدمات بهداشتی با کیفیت بالا و رایگان برای همه ساکنین، شهروندان و مقیمان دائم کانادا از جمله مزایای بسیار مهم این کشور است.
  • کانادا طبیعتی زیبا و بکر دارد و فرصت های بسیاری را برای تفریح و ورزش های زمستانی و تابستانی فراهم می کند که به طورکل در ساختن یک زندگی خوب موثر است.
  • کانادا کشوری چند فرهنگی است و به مهاجران فرصت می دهد تا فرهنگ و سنت های خود را حفظ کنند و در مقابل این رسوم خود با واکنش های منفی یا ناراحت کننده ای مواجه نشوند.

فرصت های شغلی و اقتصادی

  • بازار کار رو به رشد که به دلیل کمبود نیروی کار در برخی از مشاغل، فرصت های شغلی خوب و متنوعی را برای مهاجران فراهم می کند.
  • حقوق و مزایای مناسب در کانادا به طور معمول بالاتر از بسیاری از کشورهای دیگر است که این یعنی امکان دستیابی به خدمات، امکانات و رفاه بیش تر در زندگی.
  • امکان پیشرفت شغلی در سیستم حمایتی کانادا از مهاجران و فرصت های آموزش مداوم که تفاوتی میان ساکنین و شهروندان قدیمی با افراد تازه وارد قائل نمی شود.

سیاست های مهاجرتی حمایتی کانادا

  • سیستم شفاف امتیازبندی مهاجرتی کانادا برای ارزیابی متقاضیان مهاجرت که فرصت بیش تری برای رقابت سالم را به مهاجرین می دهد. 
  • برنامه های مهاجرت استانی در هر استان که به نیازهای خاص مهاجران پاسخ دهد تا شما بتوانید از مهارت یا تخصص خاص خود را در یک استان استفاده کنید.
  • تسهیلات برای مهاجران در زمینه های اسکان، آموزش زبان و یافتن شغل 

دیگر دلایل مهم

  • کانادا کشوری است که به آزادی های فردی و حقوق بشر احترام می گذارد.
  • کشوری با ثبات سیاسی بالا
  • وجود جوامع ایرانی در شهرهای بزرگ کانادا، به ایرانیان جدید کمک می کند تا راحت تر با زندگی در کانادا سازگار شوند.

روش های قانونی مهاجرت به کانادا برای ایرانیان

در حال حاضر مسیرهای قانونی مهاجرت به کانادا برای ایرانی ها دارای تنوع بسیاری است و شما می توانید در بین این همه روش موجود یکی را مناسب شرایط خود بیابید. راه های مهاجرت به کانادا هریک دارای شرایط و ضوابطی متفاوت است که باید آن ها را شناخته و بررسی کنید تا بتوانید بهترین گزینه مناسب خود را پیدا کنید.

  • مهاجرت تحصیلی به کانادا
  • مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل فرزندان
  • مهاجرت کاری به کانادا
  • مهاجرت به کانادا از طریق فدرال اسکیل ورکر
  • مهاجرت به کانادا از طریق اسکیل ورکر در استان ها
  • مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری
  • مهاجرت به کانادا از طریق تجربه کانادایی
  • مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری
  • مهاجرت به کانادا از طریق خرید بیزینس
  • مهاجرت به کانادا از طریق ICTمهاجرت به کانادا از طریق خرید فرانچایز
  • مهاجرت از طریق برنامه های کارآفرینی استانی به کانادا
  • مهاجرت به کانادا از طریق ثبت شرکت
  • مهاجرت به کانادا از طریق استارتاپ
  • مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی
  • مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج

چه کسانی می‌توانند به کانادا مهاجرت کنند؟

پیش از اقدام برای مهاجرت به کانادا باید بررسی کرد که با توجه به اقلیم، قوانین، آداب و رسوم و تمامی عوامل حاکم، شرایط مهاجرت به کانادا برای چه افرادی مناسب می باشد. باید بگوییم که به طورکلی اگر شما علاقمند به مهاجرت باشید و بتوانید با دوری از کشور و دوستان و شاید خانواده خود کنار آیید، کانادا دارای شرایطی است که می تواند برای اغلب افراد با برنامه ها و اهداف گوناگون مقصدی مناسب باشد.

تصمیم به مهاجرت به کانادا یک تصمیم بزرگ و سرنوشت ساز است که دلایل و انگیزه های مختلفی می تواند پشت آن باشد اما در این بین برخی افراد دارای شانس بیشتری برای مهاجرت هستند. شانس رسیدن به این هدف قطعا به شرایط شما و همچنین میزان تخصص و تجربه مشاورین و راهنمایان شما خواهد داشت؛ آنان باید بتوانند شما را در مسیری قرار دهند که بتوانید بهترین و مناسب ترین مدارک و شرایط را ارائه دهید.

به طورکل باید بدانید که اگر در جستجوی فرصت کاری بهتر و کسب درآمد هستید و یا قصد دارید به مدارک تحصیلی معتبر دست پیدا کنید و یا چنانچه به دنبال سرمایه گذاری و رسیدن به سودهای کلان می باشید، همه و همه این اهداف در کانادا دست یافتنی هستند. البته قطعا با توجه به برنامه و هدفتان شرایطی که از شما درخواست خواهد شد را نیز تا حد امکان به بهترین نحو ممکن ارائه دهید.

باید بگوییم که اگر محدودیت و یا ممنوعیت قانونی برای ورود به کانادا نداشته باشید، با فراهم آوردن شرایط لازم می توانید ویزای این کشور را اخذ کنید و نژاد، ملیت، رنگ پوست، دین و غیره تاثیری بر آن نخواهد داشت. بهتر است اینطور گفت که اگر بتوانید فردی مفید برای اقتصاد یا دانش کانادا باشید و دولت کانادا آن را تایید کند، ویزای این کشور برایتان دست یافتنی می شود.

اخذ اقامت کانادا از طریق تحصیل

مهاجرت تحصیلی به کانادا یکی از روش های بسیار پر طرفدار برای مهاجرت به این کشور است که دانش آموزان و دانشجویان می توانند برای آن اقدام کنند. اما مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل نیاز به اخذ پذیرش از سوی یک دانشگاه یا کالج در این کشور دارد و شما را از یک ویزای اقامت موقت برخوردار می سازد که قابل تمدید می باشد.

 

دقت داشته باشید که اقدام برای تحصیل در کانادا شما را به هیچ عنوان به طور مستقیم به اقامت دائم نخواهد رساند و همواره ویزای اقامت موقت برای دانشجویان بین المللی صادر می شود. اما این به این معنی نیست که اخذ اقامت دائم کانادا از طریق تحصیل امکان پذیر نیست، بلکه می توانید خود را به اقامت دائم و تابعیت کانادا نیز برسانید.

 

برای این کار باید پس از اتمام تحصیلات، در شغلی در کانادا استخدام شوید تا برای شما ویزای کاری صادر شود و بتوانید در کانادا ادامه اقامت دهید و پس از آن از طریق برنامه های موجود و فراهم آوردن شرایط لازم به اقامت دائم برسید. با حضور در کانادا و داشتن مدرک از دانشگاه های این کشور، یافتن شغل برای شما بسیار آسان و در دسترس شده و اخذ اقامت کانادا از طریق تحصیل بسیار امکان پذیر می شود.

مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل فرزندان

یکی از روش های مهاجرت به کانادا، اقدام به مهاجرت والدین از طریق تحصیل فرزندانشان در این کشور می باشد که باید گفت دارای شرایط خاصی است. مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل فرزندان برای دانشجویان بالای 18 سال امکان پذیر نیست و والدین نمی توانند برای همراهی فرزندان خود جهت تحصیل در دانشگاه های کانادا ویزای همراه اخذ کنند.

بلکه اقامت کانادا از طریق تحصیل فرزندان در مدارس کانادا امکان پذیر است، یعنی باید فرزندان دارای سنی از 4 تا 18 سال بوده تا بتوانند در مدارس این کشور پذیرفته شده و ثبت نام شوند. در این صورت یکی از والدین این کودکان می توانند به عنوان سرپرست و یا قیم قانونی برای همراهی و مراقبت از فرزند خود همراه با وی در کانادا حضور داشته باشند.

دقت کنید که فقط یکی از والدین قادر به اخذ ویزا خواهند بود و اجازه کار در کانادا را نیز ندارند. اما این حضور در کانادا می تواند فرصت مناسبی برای یافتن شغل و کارفرمای مناسب باشد تا والدین نیز بتوانند جداگانه ویزای کار دریافت کرده و در صورت داشتن شرایط لازم به اقامت دائم کانادا برسند.

اخذ اقامت کانادا از طریق کار

برای مهاجرت و کار در کانادا به عنوان یک نیروی کار خارجی نیاز به اخذ مجوز کار دارید که در حال حاضر روش های مختلفی در کانادا برای آن وجود دارد. اداره مهاجرت ، پناهندگی و شهروندی کانادا (IRCC)مسئول صدور این مجوز است و کار در کانادا به راحتی می تواند شما را به یک مقیم دائم و حتی یک شهروند کانادایی مبدل سازد.

در وهله اول برای دریافت اقامت دائم کانادا با ویزای جاب آفر باید از یک کارفرمای مقیم کانادا یک جاب آفر یا پیشنهاد کاری دریافت کرده و موفق به امضای قرارداد و استخدام شوید. البته برنامه های مجوز کار ویژه ای نیز برای افراد متخصص در حوزه های تجاری و یا کشاورزی نیز وجود دارد که می تواند شما را بر اساس مهارت ها و تجربه کاری خود به کانادا آورد، از این برنامه با نام اسکیل ورکر یاد می شود.

در حال حاضر بهترین برنامه برای مهاجرت به کانادا با ویزای کاری یا همان مهاجرت با پیشنهاد شغلی از کانادا، برنامه اکسپرس اینتری می باشد که هر شخصی با تخصص و سابقه کار در هر زمینه ای، با ارائه شرایط لازم و دستیابی به امتیازات می تواند به کانادا مهاجرت کرده و در طی 1 تا 3 سال به اقامت دائم برسد.

شرایط و الزامات مهاجرت به کانادا از طریق فدرال اسکیل ورکر

مهاجرت به کانادا از طریق فدرال اسکیل ورکر یکی از شاخه های سیستم اکسپرس اینتری بوده و در آن موفقیت بر اساس کسب امتیاز است. مراحل درخواست ویزای فدرال کارگران ماهر کانادا کاملا به صورت آنلاین بوده و شما باید با ساختن یک حساب کاربری در این برنامه مدارک خود را به ثبت رسانده و بر اساس آن ها به امتیازات مربوطه دست پیدا کنند که از مجموع 100 امتیاز بوده و نیاز به حداقل 67 امتیاز دارد.

طبق راهنمای مهاجرت به کانادا با استفاده از برنامه فدرال اسکیل ورکر کانادا رسیدن به امتیاز 67 شما را از مرحله اول به مرحله دوم و مرحله اصلی رقابت با سایر متقاضیان واجد شرایط می کند که به مرحله استخر مشهور است. در این مرحله نیز با توجه شرایط و مولفه های لازم امتیازاتی به شما داده می شود و در نهایت افراد برتر موفق به اخذ ویزا می شوند.

دقت داشته باشید که این برنامه برای جذب نیروی کار ماهر است و برای آن باید دارای یک جاب آفر از یک کارفرمای معتبر در کانادا باشید و مولفه های لازم برای سنجش امتیاز در این فدرال اسکیل ورکر (FSWP) شامل موارد زیر می شوند:

  • سابقه کار تا 15 امتیاز
  • سن تا 12 امتیاز
  • تحصیلات تا 25 امتیاز
  • زبان تا 24 یا 28 امتیاز
  • جاب آفر 10 امتیاز
  • موارد تطابق پذیری تا 10 امتیاز

 

مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری

اکسپرس اینتری (Express Entry) یک سیستم آنلاین و مبتنی بر امتیاز است که توسط دولت کانادا برای مدیریت درخواست های مهاجرت کارگران و متخصصان ماهر طراحی شده است. این سیستم، فرآیند مهاجرت را عادلانه تر، سریع تر و کارآمدتر کرده است و به نوعی هر فردی که دارای ویژگی ها و تخصص های لازم و کارآمدتری باشد، می تواند به کانادا مهاجرت کند.

باید گفت که برنامه اکسپرس اینتری خود یک برنامه خاص با شرایط خاص نیست، بلکه انواع برنامه های فدرال اسکیل ورکر و تجربه کانادایی از جمله زیر مجموعه های برنامه اکسپرس اینتری کانادا هستند و آن را شکل می دهند. در این برنامه طبق سیستم رتبه بندی جامع (CRS) امتیاز دریافت می کنید و امتیازات بر اساس عواملی چون سن، تحصیلات، سابقه کار، تسلط زبان خارجه و سایر موارد به شما اعطا می شوند.

هدف دولت جذب 465 هزار مهاجر در سال 2024 و بیش از 500 هزار مهاجر فقط در سال 2025 و 2026 از طریق این برنامه است. پس می توان گفت در حال حاضر این برنامه یک راه بسیار خوب برای مهاجرت به کانادا می باشد. برای ورود به برنامه اکسپرس اینتری ارائه شرایط عمومی زیر به طور حداقل نیاز است:

  • ارائه حداقل 1 سال سابقه کار مرتبط تمام وقت یا معادل پاره وقت آن
  • ارائه تحصیلات پس از متوسطه
  • تسلط کافی و لازم به زبان خارجه طبق برنامه
  • عدم سوء سابقه و سلامت کامل جسمانی

البته دقت داشته باشید که این موارد حداقل لازم هستند و نمی توانند به عنوان مقدار کافی برای دریافت ویزا از طریق این برنامه در نظر گرفته شوند. شما برای رقابت پذیر بودن نیاز به یک رزومه و پروفایل قوی تر دارید که در راهنمای جامع اکسپرس اینتری کانادا جزئیات دقیق و میزان امتیازات و شرایط لازم آن آورده شده اند.

مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی

مهاجرت خوداشتغالی به کانادا یکی از روش های مناسبی است که برای مهاجرت ورزشکاران و هنرمندان به این کشور در نظر گرفته شده است اما نه هر هنرمند و ورزشکار، بلکه باید شرایط خاصی را ارائه کرد تا امکان دستیابی به این امر برای شما میسر شود. یکی از این شرایط داشتن تمکن مالی لازم برای خود اشتغالی و تامین مخارج و هزینه های زندگی خود و خانواده در کانادا است.

برای اخذ ویزای خوداشتغالی کانادا نیاز است تا شخص نشان دهد از طریق فعالیت خود می تواند نقش موثر و مفیدی در جامعه هنری و یا ورزشی کشور کانادا داشته باشد. ضمن این که شخص باید طی 5 سال قبل از ارسال درخواست خود حداقل 2 سال سابقه فعالیت در فعالیت های هنری یا ورزشی مرتبط را داشته باشد.

برای دریافت اقامت دائم یا مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی بسیار مهم است که ورزشکاران و هنرمندان دارای فعالیت یا افتخار، مدال و جایزه در سطح بین المللی باشند. همچنین اگر دو سال به صورت خود اشتغال در کشور خود نیز فعالیت کرده باشند دارای تاثیر بسیاری خواهد بود.

البته در این جا باید اشاره کنیم که کانادا دریافت ویزای خود اشتغالی فدرال را از 30 آوریل 2024 متوقف کرده است. این مکث با هدف کاهش تعداد درخواست های عقب افتاده تا پایان سال 2026 برقرار خواهد بود. اما ویزای خود اشتغالی کبک برای درخواست ها باز است.

مهاجرت ایرانی ها به کانادا از طریق ویزای توریستی

اقدام برای مهاجرت کانادا با ویزای توریستی یکی از روش های مد نظر مهاجران است اما این روش یک ویزای موقت می باشد که به طور مستقیم قابل تبدیل به اقامت دائم را ندارد. این ویزا می تواند با اهداف مختلفی برای تفریح، امور تجاری، درمانی و غیره صادر شود اما امکان مبدل شدن به اقامت کانادا با ویزای توریستی از ایران وجود ندارد.

ویزای توریستی یا ویزای ویزیتوری که با نام ویزای اقامت موقت کانادا نیز شناخته می شود، می تواند به دو صورت زیر صادر شود:

  • ویزای سینگل: که تنها دارای یک بار اجازه ورود به کانادا است و حداکثر مدت اقامت آن نیز 6 ماه خواهد بود و پس از اتمام باید از این کشور خارج شد و دوباره برای دریافت ویزا اقدام کرد.
  • ویزای مولتی: که می تواند دارای اعتباری تا 5 یا حتی 10 سال باشد و به دفعات نامحدود می توانید به کانادا وارد و خارج شوید اما با هر ورود حداکثر اجازه اقامت 6 ماهه در این کشور را خواهید داشت و پس از آن باید یکبار از کانادا خارج شده و دوباره وارد شوید. ویزای مولتی برای ایرانیان معمولا با اعتبار 5 ساله صادر می شود.

باید خاطر نشان کنیم که اگر در زمان حضور در کانادا شما بتوانید جاب آفری کسب کرده و یا در دانشگاهی پذیرفته شوید، قادرخواهید بود تا برای نوع دیگری از ویزای کانادا اقدام نموده و جهت تبدیل ویزای توریستی کانادا به ویزای کار و یا دیگر ویزاها اقدام نمایید.

ضمن این که طبق دستور وزیر امور خارجه کانادا، شهروندان ایرانی که با ویزای توریستی در کانادا حضور دارند، پس از ورود به خاک این کشور می توانند ویزای خود را به ویزای اوپن ورک پرمیت (Open Work Permit) تبدیل کنند و در هر شغلی تا زمان حضور در کانادا کار نمایند، این شرایط به تازگی تا 28 فوریه 2025 تمدید شده است.

 

مهاجرت به کانادا از طریق اسپانسرشیپ خانواده

ویزای اسپانسرشیپ کانادا یعنی ویزای حامی کشور کانادا که ویزای ازدواج (اسپانسرشیپ همسر) نیز جز همین نوع ویزا می باشد. مهاجرت به کانادا از طریق حمایت مالی خانواده یا اسپانسرشیپ خانواده از سوی تمامی شهروندان و مقیمان دائم کانادا و بالاتر از 18 سال برای خانواده خود (پدر، مادر، پدربزرگ، مادربزرگ، همسر و فرزندان و در شرایطی سایر بستگان) امکان پذیر است و می توان برای آنان اقامت دائم کانادا را اخذ نمود.

دقت کنید که فرزندان شما باید کمتر از 22 سال سن داشته باشند و فرد اسپانسر (همان فرد اصلی دارنده اقامت دائم یا شهروندی) نیز باید تعهد دهد که هزینه نیازهای اولیه (شامل پوشاک، خوراک، محل زندگی و غیره) فرد اسپانسر شونده (اعضای خانواده) را تا مدت زمان مشخصی پرداخت کرده و پوشش می دهد (فرزند کمتر از 22 سال: 10 سال یا تا 25 سالگی فرزند، فرزند بالای 22 وابسته: 3 سال و همسر و پارتنر: 3 سال).

مهاجرت به کانادا از روش خویشاوندی یعنی برای برادر، خواهر، برادرزاده، خواهرزاده یا نوه یتیم ویزای اسپانسرشیپ کانادا دریافت و اقامت دائم را دریافت کنید. البته این افراد باید والدین خود را از دست داده باشند، قیمی جز شما نداشته باشند، حتما رابطه خونی با شما داشته باشند و مجرد و با سن کمتر از 18 سال باشند، در این صورت امکان اقدام از طریق این برنامه برایشان امکان پذیر است.

دقت کنید که به طور کلی با توجه به شرایط افراد ممکن است، موارد و شرایط دیگری نیز نیاز باشد که باید دقیق بررسی شوند. در نهایت مدت روند رسیدگی به درخواست اقامت از طریق اسپانسرشیپ خانواده با توجه به شرایط سفارت می تواند از یک سال تا نزدیک به 2 سال نیز به طول بیانجامد.

مدارک لازم برای مهاجرت به کانادا

برای مهاجرت به کانادا نیاز به مدارکی است که طبق آن ها درخواست متقاضی برای مهاجرت و شرایط وی برای این امر مورد بررسی و شناخت قرار بگیرد. البته هر روش مهاجرتی نیازمند مدارکی مختص به خود است که در کنار مدارک عمومی که باید در تمامی روش ها ارائه شوند قرار گرفته و به طور کلی مدارک لازم برای مهاجرت از طریق روش مربوطه را تشکیل می دهند. مدارک عمومی موردنیاز برای تمامی روش ها را می توان بدین شرح گفت:

  • پاسپورت معتبر متقاضی
  • گواهی سلامت و پزشکی معتبر
  • عکس متقاضی طبق شرایط لازم
  • ویزای لازم بر اساس روش مهاجرتی

اما مدارک خصوصی برای هریک از روش ها را باید بدین شرح در نظر گرفت:

 

روش مهاجرت

مدارک مختص هر روش

روش مهاجرت کاری

  • سابقه کار مرتبط
  • رزومه کاری کامل و با جزئیات
  • ارائه جاب آفر معتبر
  • مدرک زبان معتبر انگلیسی یا فرانسوی
  • سایر مدارک لازم برای انطباق پذیری

روش مهاجرت تحصیلی

  • گواهی یا نامه پذیرش و ثبت نام در مرکز آموزشی معتبر
  • مدرک زبان معتبر در سطح درخواستی دانشگاه
  • آخرین مدارک تحصیلی با ریز نمرات

روش مهاجرت سرمایه گذاری

  • بیزینس پلن یا طرح تجاری قوی
  • بودجه و سرمایه کافی
  • سابقه کار و یا ساقبه مدیریتی

روش مهاجرت از طریق ازدواج

  • مدارک ازدواج رسمی در کانادا یا کشورمان
  • گواهی تمکن مالی همسر کانادایی
  • گواهی شهروندی یا مقیم دائمی همسر کانادایی

مدرک زبان مورد نیاز برای مهاجرت به کانادا

باید دقت داشته باشید که در برخی از روش های مهاجرت به کانادا، ارائه مدرک زبان اجباری است اما در برخی الزامی نخواهد بود ولی قطعا ارائه آن می تواند نقش بسیار مهمی در موفقیت و کسب ویزای مربوطه از سفارت کانادا باشد.

همچنین شما برای زندگی در کانادا باید به یکی از زبان های انگلیسی یا فرانسوی تا میزان مناسبی تسلط داشته باشید تا بتوانید در این کشور کار یا تحصیل کرده و با مردم ارتباط برقرار کنید. در جدول مدرک زبان لازم برای کانادا را مشاهده می کنید:

 

روش مهاجرتی

مدرک زبان مورد نیاز

مهاجرت تحصیلی

آیلتس 6 – تافل 80

مهاجرت سرمایه گذاری و انواع برنامه های مهاجرت کاری،

با توجه برنامه متفاوت است اما معمولاً زبان انگلیسی CLB 7 به بالا و زبان فرانسوی CLB 4 یا 5 به بالا

مهاجرت توریستی، ازدواج و پناهندگی

اجباری به ارائه مدرک زبان نیست.

استارتاپ کانادا

CLB 5

هزینه مهاجرت به کانادا بر اساس روش مهاجرت

هزینه های مهاجرت به کانادا قطعا با توجه به روش های مختلف و همچنین شرایط متفاوت افراد می تواند مبالغ گوناگونی را در بر بگیرد. اما برخی از هزینه ها و مخارج مبالغ ثابتی داشته و برخی نیز دارای بازه ای مشخص و یا مقداری متوسط هستند که می توانند به عنوان یک ملاک برای رسیدن به یک مقدار نسبی اما تقریباً قابل اتکا مورد استفاده قرار بگیرند.

عناوین هزینه

مبالغ و قیمت

هزینه صدور ویزا

متغیر از 100 تا 230 دلار کانادا

هزینه معاینات پزشکی

تقریبا 260 دلار برای افراد بالای 15 سال

هزینه بلیت هواپیما

از 1200 دلار به بالا یکطرفه

هزینه ترجمه مدارک

تا 10 میلیون تومان

شهریه دانشگاه ها

سالانه 9 هزار تا 62 هزار دلار

سرمایه لازم برای ثبت شرکت و سرمایه گذاری

100 هزار تا 500 هزا دلار کانادا (کبک تا 2 میلیون دلار کانادا)

هزینه مراحل اکسپرس اینتری

15 هزار تا 25 هزار دلار کانادا

هزینه های پردازش شهروندی

100 تا 650 دلار کانادا

هزینه زندگی ماهانه یک نفر بدون اجاره

ماهانه 1,449.7 دلار کانادا

هزینه زندگی خانواده 4 نفره بدون اجاره

ماهانه 5,210.5 دلار کانادا

هزینه اجاره آپارتمان 1 خواب

1800 تا 2800 دلار کانادا

هزینه اجاره آپارتمان 3 خواب

1700 تا 5000 دلار کانادا

هزینه انگشت نگاری کانادا

در طی مراحل درخواست ویزای کانادا اگر تاکنون به این کشور سفر نکرده باشید و یا مدتی بیش از 10 سال از آخرین زمان سفرتان به کانادا بگذرد، باید مراحل بیومتریک یا همان انگشت نگاری را حتماً به انجام برسانید که با پرداخت هزینه همراه است. طبق آخرین اعلام سفارت هزینه انگشت نگاری کانادا برابر با 85 دلار برای هر فرد، 170 دلار خانوادگی و 255 دلار برای گروه های هنری نمایشی بیش از 3 نفر است.

هزینه بررسی پرونده‌های اقامت موقت کانادا

برای بررسی درخواست متقاضیان جهت صدور اقامت موقت و یا اقامت دائم از طریق روش های مختلف مهاجرتی، باید هزینه هایی را جهت رسیدگی و بررسی مدارک پرداخت کرد که این هزینه ها متفاوت می باشند. در ادامه هزینه بررسی پرونده‌های اقامت موقت کانادا را خواهیم گفت:

روش

هزینه بررسی پرونده

مجوز سفر الکترونیکی (eTA)

7 دلار کانادا

تجربه بین المللی کانادا

172 دلار کانادا

مجوز تحصیل

150 دلار کانادا

اجازه اقامت موقت

229.77 دلار کانادا

ویزای توریستی

100 دلار کانادا

مجوز کار

مجوز کار برای گروه هنری بیش از 3 نفر

مجوز اوپن ورک

155 دلار کانادا

465 دلار کانادا

100 دلار کانادا

ویزای دیپلماتیک

بدون هزینه

ویزای اهدا عضور

100 دلار کانادا

هزینه سوپر ویزا

100 دلار کانادا

هزینه‌های درخواست ویزا و تمکن مالی

برای مهاجرت به کانادا متقاضیان باید توانایی و تمکن مالی خود را به دولت کانادا ارائه و اثبات نمایند که در هر روش مهاجرتی مبلغ متفاوتی برای این امر در نظر گرفته می شود. همچنین مبلغ مورد نیاز برای این امر همواره تغییر می کند، به همین خاطر باید حتما از آخرین مبلغ مورد نیاز به طور دقیق استعلام نموده و مطلع باشید. در جدول تمکن مالی لازم برای روش های مختلف مهاجرت به کانادا را مشاهده می کنید:

روش مهاجرتی

تمکن مالی لازم

مهاجرت تحصیلی

22032 دلار کانادا سالانه

مهاجرت کاری با جاب آفر

نیازی به تمکن مالی نیست و درآمد در قرارداد کاری کافی است.

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

35 هزار دلار کانادا به بالا

مهاجرت از طریق اسپارتاپ

35 هزار دلار کانادا به بالا

ویزا اسپانسرشیپ

از 14,690 تا 38,875 دلار کانادا برای 1 تا 7 نفر و بیش از 7 نفر به ازای هر نفر 3,958 دلار کانادا افزوده می شود. (هر 6 ماه)

راه‌های ارتباط ایرانی ها با اداره مهاجرت کانادا

مرکز اصلی اداره مهاجرت و پناهندگی کانادا (IRCC) در شهر اتاوا، استان انتاریو واقع شده است و از آن به عنوان یکی از مهم ترین و بزرگ ترین مراکز و دپارتمان های مهاجرتی در کل دنیا یاد می شود. این اداره مسئول رسیدگی به تمامی درخواست های مهاجرت، پناهندگی و حتی شهروندی و تابعیت کشور کانادا است. ایرانیان می توانند از طریق تلفن، ایمیل و یا مراجعه حضوری در دیگر کشورها با این مرکز در ارتباط باشند.

توجه داشته باشید به خاطر این که سفارت کشور کانادا در ایران فعالیت ندارد، شهروندان ایرانی برای انجام امور مهاجرتی خود باید به سفارت یا کنسولگری کانادا در یکی از کشورهای همسایه مراجعه کنند. لازم به ذکر است که دفاتر دیگر اداره مهاجرت کانادا در شهرهای زیر مستقر می باشد:

  • باکو، آذربایجان – شماره تلفن: +994124971300
  • آنکارا، ترکیه – شماره تلفن: +903124092700
  • ایروان، ارمنستان – شماره تلفن: +37410300305
  • ابوظبی، دبی – شماره تلفن: +97126940300

سوالات خود درباره‌ی مهاجرت را از ما بپرسید

اولین مشاوره خود را رایگان دریافت نمایید

اگر در مورد مهاجرت به کانادا سوالی دارید اینجا بپرسید

    حساب کاربری خود را ایجاد نمایید

    دریافت مشاوره تخصصی (رایگان)

    فیلدهای دلخواه برای نمایش را انتخاب کنید. سایر فیلدها مخفی می شود. برای ترتیب دلخواه فیلدها را به محل دلخواه بکشید و رها کنید.
    • عكس
    • شناسه محصول
    • امتیاز
    • قیمت
    • موجودی
    • موجودی
    • افزودن به سبد خرید
    • توضیحات
    • محتوا
    • وزن
    • ابعاد
    • اطلاعات تکمیلی
    برای مخفی شدن نوار مقایسه، بیرون از کادر کلیک کنید
    مقایسه

    برای دریافت مشاوره تخصصی رایگان کلیک کنید